Massages

Bij de eerste afspraak begin ik met een intakegesprek. Hierin worden vragen gesteld over je gezondheid, medisch verleden, sport, enz. Dit gesprek duurt 10 – 15 minuten. Hierbij kan ik een beeld krijgen van het doel van de massage.
Kom je voor een massage in verband met klachten (lichamelijk-geestelijk-emotioneel) dan noem ik dat een therapeutische massage. Indien je aanvullend verzekerd bent, kun je mogelijk (een deel) van de kosten terugvragen bij je zorgverzekeraar.
Kom je ter ontspanning of voor een sportmassage dan kom je niet in aanmerking voor vergoeding.

Ik heb verschillende cursussen en opleidingen gedaan als massagetherapeut. Ik omschrijf het dan ook als een soort gereedschapskist gevuld met veel verschillende gereedschappen. Aan de hand van het intakegesprek zal ik, samen met jou, kijken welke ‘gereedschappen’ ik kan gebruiken om jou te helpen bij het oplossen van je klachten.

Alle mogelijkheden op een rij =