Contactformulier

  Naam (*)

  Emailadres (*)

  Onderwerp

  Bericht


  Onze locatie

  De Massagekamer
  T.a.v. Ilse Verwijs – van den Heuvel
  Dijkhuisjes 5
  4316 PM , Zonnemaire
  Rekeningnummer: NL95ABNA0248416820
  Kvk nummer: 54401593
  Beroepsvereniging CAT level 5
  Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT, op dit moment ben ik level 5. Kijk bij ‘Tarieven’ of jij in aanmerking komt voor een vergoeding van mijn behandelingen.

  Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

  Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

  Telefoonnummer: 06 17 53 02 44
  E-mail: ilse@de-massagekamer.nl

  Na het invullen van het contactformulier neem ik binnen 24 uur contact met je op. Heb je geen antwoord ontvangen? Check voor de zekerheid je SPAMbox, het kan zijn dat de mail daar terecht is gekomen.
  Tijdens een massage ben ik niet in de gelegenheid om de telefoon aan te nemen. Wil je een afspraak maken, dan kan dat via het contactformulier, WhatsApp of SMS. Heb je een voorkeur voor een dag of tijdstip? Geef dit aan in het bericht.

  https://www.massage-info.nl/bdr3178183-De-Massagekamer.html