Over mij

Ik ben Ilse Verwijs, geboren in 1980 in Brabant. Sinds 2005 woon ik op Schouwen Duiveland.  Begin 2012 ben ik met mijn eigen massagepraktijk begonnen in Zierikzee. Eind 2016 ben ik naar Zonnemaire verhuisd en na de verbouwing van de garage heb ik daar mijn praktijkruimte begin 2018 geopend.

Van 2005-2021 heb ik als  verpleegkundige in het Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam. In 2009 kreeg ik de mogelijkheid om op de afdeling waar ik werk de ‘M-techniek®’ massagecursus te volgen. Nadat ik dit verschillende keren bij kinderen op de afdeling had toegepast, wist ik dat ik hier meer mee wilde gaan doen.

Na een cursus hotstone-massage (2010) en opleiding tot sportmasseur (2012) is mijn interesse in het massagevak meer en meer gegroeid. Begin 2020 ben ik afgestudeerd als massagetherapeut. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in het gebruik van essentiële oliën en pas deze regelmatig toe in mijn behandelingen.

In 2021 heb ik de opleiding Psychosomatisch Trainer gevolgd. Hierbij heb ik verdieping gekregen voor het begeleiden bij Burn-out en chronische pijnklachten.

Mijn Praktijk

Mijn praktijk is gevestigd aan Dijkhuisjes 5. Je kunt er makkelijk voor de deur parkeren.
Het is redelijk goed toegankelijk voor mindervaliden, behalve het toilet. Ben je rolstoelafhankelijk, houdt er rekening mee dat een toiletbezoek niet mogelijk is.
Er is een wachtruimte aanwezig.
Praktijkruimte is niet makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De buurtbus rijd tot het centrum van Zonnemaire.