Welkom op de website van De Massagekamer, praktijk voor massagetherapie.
Al eeuwenlang zijn de positieve effecten van massage bekend. Massage zorgt voor ontspanning van zowel lichaam als geest. Het vermindert stress, zorgt dat je minder snel ziek wordt en laat het lichaam tot rust komen. Het kan je dus helpen bij pijnlijke of gespannen spieren, of het geeft je een rustmoment in een druk leven of het helpt je als je even niet helemaal lekker in je vel zit.
Je hoeft geen klachten te hebben om je te laten masseren, gewoon jezelf een keer laten verwennen is ook een goede reden.

Als massagetherapeut behandel ik vanuit een holistische visie. Dat betekent dat ik de mens bekijk als één geheel, lichamelijk, geestelijk, emotioneel en sociaal. Zo kunnen pijnklachten meerdere oorzaken hebben, bijvoorbeeld door een verkeerde houding, ten gevolge van stress, of misschien nog een andere oorzaak. Samen met jou ga ik op zoek naar de oorzaak van de klacht en hoe dat aangepakt kan worden.

Bij de eerste afspraak begin ik met een intakegesprek. Hierin worden vragen gesteld over je gezondheid, medisch verleden, sport, enz. Dit gesprek duurt 10 – 15 minuten. Houd er rekening mee dat de eerste afspraak dus wat langer duurt.
Ik maak gebruik van verschillende vormen van massage:
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Bindweefselmassage
Triggerpointtherapie
Hoofdpijnmassage
Rugpijnmassage
Buikmassage
Massage bij fibromyalgie
Cuppingtherapie

Voor de massage bespreken we samen welke vorm op dit moment het beste bij jou past.