Skip to main content

De Massagekamer

De Massagekamer

Even voorstellen
Ik ben Ilse Verwijs, geboren in 1980 in Brabant. Sinds 2005 woon ik op Schouwen Duiveland.  Begin 2012 ben ik met mijn eigen massagepraktijk begonnen in Zierikzee. Eind 2016 ben ik naar Zonnemaire verhuisd en heb ik daar mijn praktijkruimte geopend.

Van 2005-2021 heb ik als verpleegkundige gewerkt in het Sophia Kinderziekenhuis te Rotterdam. In 2009 kreeg ik de mogelijkheid om op de afdeling waar ik werkte een massagecursus te volgen. Nadat ik dit verschillende keren bij kinderen op de afdeling had toegepast, wist ik dat ik hier meer mee wilde gaan doen. Inmiddels heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om mijn kennis te verbreden en verdiepen. 
Naast het werk in mijn eigen praktijk ben ik met enige regelmaat te vinden bij Zo Puur, een retreat-centrum voor inspiratie en detox. Ik geef behandelingen en een aantal weken per jaar begeleid ik met 2 andere kuurleiders een hele week. Wil je hier meer over weten, stuur me gerust een bericht met je vraag. 

Opleidingen

2010 = Hotstone massage
2012 = Sportmassage bij eNVVS
2020 = Massagetherapie bij Zonnevlecht Opleidingen
2021 = PsychoSomatisch Trainer bij Triggerpoint Coach
2022 = Stressologie bij Centrum voor Stressologie

Cursussen
2021 = Lage rugpijn, holistisch bekeken
2021 = Triggerpoint reset van de Trapezius, workshop
2023 = Leven vanuit je hart

Mijn Praktijk
Mijn praktijk is gevestigd aan Dijkhuisjes 5. Je kunt er makkelijk voor de deur parkeren.

Het is redelijk goed toegankelijk voor mindervaliden, behalve het toilet. Ben je rolstoelafhankelijk, houdt er rekening mee dat een toiletbezoek niet mogelijk is.

Er is een wachtruimte aanwezig.

De Praktijkruimte is niet makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De buurtbus rijd tot het centrum van Zonnemaire.